Днешният ден свърши успешно!

Хамали Студенти

Ние от сдружението на “Хамали Студенти” отново свършихме добра работа. Както обикновенно наши клиенти бяха столичани и ние се радваме, че извършихме няколко премествания в един и същи ден. Рядко поемаме повече от пет поръчки но днес ги докарахме до +1. Хубаво е, че хората ни имат доверие защото на последък все повече се шуми за това, че видиш ли студентите но можели да се мерят с ветераните в хамалогията.
Много пъти сме писали, че именно нашата младост и желание за работа ни стимулират да се трудим и по този начин реализирахме въпросните шест заявки. Денят е успешен и ние очакваме още поръчки.

В края на деня ви призоваваме да се свържете с нас ако имате нужда от преместване в София като това е официалният ни сайт. За вас ще мобилизираме нашите екипи от хамали и ще ги пратим на адресът ви. В сайта ще откриете още какви са цените на нашите транспортни услуги както и на тези по опаковане на мебели и предмети. Погрижили сме се за всичко, което със сигурност занимава съзнанието ви точно днес. Ясно е че след като сте попаднали на блога ни хамали студенти вие искате да използвате именно млади момчета, силни и знаещи за какво работят.

Даваме ви мъжката си дума и разбирасе всички изискани от вас гаранции, че използвайки нас вие ще откриете безупречното качество на хамалските услуги в страната. Така направиха шест семейства в тези така напрегнати дни на криза. С нашите условия и оферти вие няма да имате никакви проблеми уверете се в това като ни потърсите на описаните по-горе адреси в мрежата. Поздрави и всичко добро.